Autohjælp København

Har din bil svigtet og mangler du billig og hurtig autohjælp i København? Så ring til os på telefon 26 144 744 og få et uforpligtende tilbud på autohjælp i København. Vi tilbyder billig, hurtig og pålidelig autohjælp i hele København.

Ved afhentning af din bil, kan vi også tilbyde at undersøge bilens fejl og mangler, og vurdere om fejlen kan udbedres på stedet.

Ring til os på telefon: 26 144 744

autohjælp i København

autohjælp i København

Billig og hurtig autohjælp i København

Hos Elite Autohjælp får du Københavns billigste og hurtigste autohjælp. Du behøver hverken at have et dyrt abonnement eller betale en bondegård. Vores priser er fair og vores serviceniveau er altid højt.

Vi hjælper dagligt kunder med afhentning og levering af køretøjer efter aftale. Vi kender alt til frustrationerne og bekymringerne der opstår, når din bil pludselig ikke længere vil køre. Derfor imødekommer vi altid vores kunder med et fair tilbud og hurtig afhentning.

Få afhentet og leveret din bil efter eget ønske

Du sparer som regel flere tusinde kroner på at vælge autohjælp hos os. Vi kræver hverken et abonnement eller har nogle skjulte gebyrer. Det er også helt gratis og uforpligtende at bede om et tilbud. Vi garanterer til gengæld markedets billigste priser på autohjælp, samt ekstraordinær hurtig og god service.

Ring til os på telefon: 26 144 744

Vores kontorcentral har døgnåbent og kan håndtere alt autohjælp i København og hovedstadsområdet. Vi kan tilbyde afhentning og levering efter dit ønske. Vi kan blandt andet aflevere din direkte til din mekaniker, så du kan blive køreklar igen hurtigst som muligt.

autohjælp københavn

autohjælp københavn

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *