Autoophug København

Hvis du gerne vil sende din bil til autoophug i København, så er du havnet på den helt rigtige hjemmeside. Vi betaler den højeste skrotpræmie for autoophug i København og afhenter din bil gratis. Vi er godkendt af SKAT som autoriseret motorkontor, og kan derfor afmelde din bil korrekt på stedet.

    • Du får Københavns højeste skrotpræmie og professionel rådgivning
    • Gratis afhentning af din bil i hele hovedstadsområdet (SPAR 1199,95 kr,-)
    • Vi betaler din skrotpræmie kontant og sørger for alt papirarbejde

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud i dag


autoophugger københavn

Glad kunde, der har fået en høj skrotpræmie og gratis afhentning.

Om autoophug i København

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig, at sende din bil til autoophug i København. Efter du har udfyldt og sendt vores online formular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på autoophug af din bil. Hvis du er tilfreds, med det tilbud vi har givet dig, så aftaler vi mødested og tidspunkt for afhentning. Efter vi har aftalt skrotpræmien for autoophug af din bil, så afhenter vi din bil og betaler dig kontant på stedet.

Du skal dog være opmærksom på, at vi jævnfør dansk lovgivning, er forpligtet til at være denne registreret ejer af bilen. Med andre ord, så kan vi kun tilbyde dig betaling og afhentning, så frem du er ejeren af motorkøretøjet. Hvis du ikke er den registrerede ejer, så bør du have fuldmagtshaveren tilstede under handlen. Ved handel, er det påkrævet, at du kan fremvise registreringsattest og gyldig billede ID. Vi kan desværre ikke tilbyde dig autoophug i København, hvis du ikke er ejeren af bilen, som du vil sende til autoophug i København.

autoophugger københavn

Glad kunde, der har fået afhentet sin bil gratis og modtaget en høj skrotpræmie. Elite Bilskrot tilbyder den bedste autoophugger København service.

Vi tilbyder alle vores kunder gratis afhentning i hele hovedstadsområdet. Afhentning af din bil sker efter aftale. Ved afhentning, skal der underskrives en skrotningsattest fra Miljøministeriets Miljøstyrelse. Er bilejer afgået ved døden, kan arving eller bobestyrer underskrive skrotningsattesten, hvis de fremlægger en skifteretsattest. Hertil kræves det også, at arving eller bobestyrer fremviser gyldig billede ID.

Hvis du allerede har afmeldt din bils nummerplade til SKAT, skal du medbringe dokumentation for, hvornår bilen er blevet afmeldt. Det kan være i form af registreringsattesten, med SKAT’s påtegning på bagsiden eller en særskilt udleveret af SKAT efter aflevering af nummerplade.

Uanset hvordan eller hvorledes, så skal vi nok hjælpe dig igennem hele processen. Hos Elite Bilskrot, kommer vores kunder altid forrest. Vi ved, at du kan have spørgsmål, derfor står vi altid klar ved telefonen og tasterne. Udfyld vores online formular og få et uforpligtende tilbud i dag.

autoophugger københavn

Glad kunde, der fik en høj skrotpræmie for hendes gamle skrotbil. Vi hentede hendes bil gratis og sørgede for alt papirarbejde.

Send din bil til autoophug og få en høj skrotpræmie

Elite Bilskrot hjælper hver dag kunder, med at sende deres motorkøretøjer til autoophug i København. Vi giver nogle af Københavns højeste skrotpræmier ved autoophugning. Vi er et team, bestående af erfarne og fleksible medarbejdere. Vi vil gerne gøre det hurtigt, nemt og enkelt at sende din bil til autoophug i København. Dertil får du også ærlig og hurtig service. Vi har ingen skjulte gebyrer og overholder altid vores aftaler til punkt og prikke. Vi vil gerne være din favorit ophugger i København.

Vi tilbyder miljøvenlig autoophug af biler, uden at det påvirker prisen på din skrotpræmie. Vi køber alle typer af biler, uanset mærke eller alder. Vi benytter os, af 100% miljøvenlig bilhåndtering i henhold til Miljøstyrelsens anvisninger.

Hvad venter du på? Det er gratis og uforpligtende at bede om et tilbud. Vi afhenter din bil gratis i hele hovedstadsområdet. Få sendt din bil til autoophugger i København i dag. Udfyld vores online formular og få et uforpligtende tilbud i dag.

Du kan også læse mere om vores bilskrot København service.