Autoophugger

Overvejer du at sende din bil til autoophugger i København? Så er du havnet det helt rigtige sted. Elite Bilskrot betaler Københavns højeste skrotpræmier og afhenter gratis i hele hovedstadsområdet.

  • Vi betaler skrotpræmien for din bil kontant
  • Vi afhenter biler til autoophug i hele København
  • Vi ordner alt papirarbejde og giver dig professionel rådgivning
  • Elite Bilskrot bruger kun dine oplysninger til at give dig et uforpligtende tilbud. Vi deler ingen af dine personlige oplysninger med andre.

autoophugger

Glad kunde, som har fået en høj skrotpræmie, gratis afhentning og god service.

 

Københavns bedste autoophugger service

Elite Bilskrot har gjort det nemt, hurtigt og bekymringsfrit at sende din bil til autoophug i København. Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores online formular og trykke på send. Så vender vi straks tilbage med et uforpligtende tilbud på din bil. Hvis du er glad for tilbuddet, så aftaler vi afhentningstidspunkt eller aflevering ved vores kontor. Vi ordner det hele for dig, så du slipper for at bruge mere tid end nødvendigt.

Før du sender bilen til autoophugger

Ifølge Dansk lovgivning, så er det kun den registrerede ejer af et motorkøretøj, som kan underskrive skrotningsattesten og sende bilen til autoophugger. Derfor skal du huske en registreringsattest på din bil og billede id ved handel. Er du ikke den registrerede ejer af motorkøretøjet du ønsker at sende til autoophugger, skal du medbringe den registrerede ejer, som skal være tilstede under handlen.

Vi hjælper dagligt Københavnere med at sende deres biler til autoophuggeren. Hvis du gerne vil have skrotpræmien for din bil, så udfyld vores online formular i dag. Vi vender straks tilbage med et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning. Vi tager os af alt papirarbejde og afhentning. Det bliver ikke nemmere, hurtigere og smartere.

autoophugger

Glad kunde, der har fået sendt sin skrot bil til autoophug

Læs mere om bilskrot i København og autoophug i København.