Autoværksted København

Har du behov for en pålidelig og billig bilmekaniker i København? Så kan vi varmt anbefale at sende din bil til vores partners autoværksted i København. Vores partner er Brdr’s Auto Taastrup ApS med adresse på Taastrup Hovedgade 171, 2630 Taastrup.

  • Brdr’s Auto laver vi alt indenfor autoreparationer samt servicearbejde på alle biler.
  • Brdr’s Auto står indenfor, at alle reparationer udføres fagmæssigt korrekt med garanti.
  • Brdr’s Auto udfører synstest for 200 kr. + moms. Timepris på mekanisk 500 kr. + moms.
  • Brdr’s Auto klargøre biler til periodisk syn, samt forestår godkendelse hos bilinspektion.

Få et uforpligtende tilbud i dag


Det er svært at finde en dygtig og pålidelig bilmekaniker i København, som kan reparere din bil til tiden. Hos Elite Bilskrot har vi en professionel fast samarbejdspartner, som vi dagligt anvender til vores egne bilreparationer på vores partners autoværksted.

autovaerksted-koebenhavn

Vi har selv spildt utallige timer og mistet ufattelig mange penge hos useriøse bilmekanikere i København. Derfor tænkte vi, at det kunne være en god ide at lave et samarbejde med vores pålidelige bilmekaniker, så du kan få en god oplevelse af din bilreparation.

Så hvis du har brug for at sende din bil til reparation i København og gerne vil have en pålidelig bilmekaniker til en rimelig pris, så skal du tage kontakt til vores autoværksted i dag.

Her hos Elite Bilskrot, har vi flere samarbejdspartnere, som vi med fordel henviser til. Det vigtigste for os er, at vores samarbejdspartnere er professionelle og har markedsdygtige priser. Vores filosofi er at du som kunde skal behandles ordenligt og gå fra vores butik med en god oplevelse. Derfor har vi utrolig høje forventninger til vores samarbejdspartnere og vi henviser kun til partnere, som vi har flere års erfaring med og som kan leve op til vores tilfredshedskrav.

Uanset hvad din bil fejler, så skal vores partner nok kigge på problemet. Du finder sjældent en dygtigere og mere pålidelig bilmekaniker i København. Send din bil til reparation hos vores partner bilmekaniker i dag.

Har du behov for autotransport til værkstedet, så kan vi tilbyde billig autotransport hos Elite Bilskrot.

Når du kontakter vores bilmekaniker partner i København, så er det vigtigt at du oplyser at du er henvist fra Elite Bilskrot.