Bil skrot

Overvejer du at sende din bil til bilskrot i København? I så fald, er du havnet på den helt rigtige hjemmeside. Elite Bilskrot tilbyder markedets bedste skrotpræmier for bilskrot og afhenter gratis i hele København.

  • Vi betaler skrotpræmie for din bil kontant
  • Vi afhenter din bil til bilskrot gratis i hele København
  • Vi rådgiver dig om processen og ordner alt papirarbejde

bil skrot

Derfor elsker kunderne vores bilskrot service

Vi har gjort det nemt og hurtigt at sende bilen til bilskrot i København. Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores online formular, så vender vi tilbage med en uforpligtende tilbud. Hvis du accepterer vores tilbud, så aftaler vi et afhentningstidspunkt for din bil. Du får skrotpræmien udbetalt kontant og vi sørger for alt papirarbejdet. Nemmere bliver det ikke.

Vigtig viden om bil skrot

Ifølge Dansk lovgivning, er det kun den registrerede ejer af motorkøretøjet, som kan sende bilen til bilskrot. Derfor er det vigtigt, at du husker at medbringe en gyldig registreringsattest og billede id ved handel. Hvis du ikke er den registrerede ejer af køretøjet, så skal den registrerede ejer være tilstede under handlen og give samtykke til at sende bilen til bilskrot.

Elite Bilskrot hjælper hver dag Københavnere med at sende deres biler til bilskrot. Vi tilbyder alle vores kunder professionel rådgivning og kan svare på alle spørgsmål. Vores filosofi til bilskrot er meget enkel. Det skal være nemt, hurtigt og problemfrit at sende bilen til bilskrot i København.

Udfyld vores online formular og få et uforpligtende tilbud på din bil.

bil skrot

Glad og tilfreds kunde, som får sendt sin bil til bil skrot i København. Vi afhenter altid gratis og rådgiver vores kunder om processen.

Elite Bilskrot giver altid en høj skrotpræmie i København.