Bilskrot Århus

Få den højeste skrotpræmie for bilskrot i Århus. Elite Bilskrot er godkendt af SKAT som autoriseret motorkontor, og kan afmelde din bil på stedet. Vi garanterer altid hurtig og professionel service, samt gratis afhentning af din bil. Vi samler kun på glade kunder, og kan tilbyde Danmarks bedste service.

  • Få den højeste skrotpræmie for bilskrot i Århus
  • Få hurtig og professionel service af et SKAT autoriseret motorkontor
  • Få gratis afhentning inkluderet i prisen

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud i dag

  • Elite Bilskrot bruger kun dine oplysninger til at give dig et uforpligtende tilbud. Vi deler ingen af dine personlige oplysninger med andre.

Super service!

Kontaktede Elitebilskrot.dk d. 9/8 om eftermiddagen. Samme aften afhentede og betalte de for bilen. Utrolig venlige og imødekommende medarbejdere, som også havde styr på papirarbejdet. Vi aftalte at de afmeldte bilen hos SKAT den efterfølgende dag. Kl 09:45 dagen efter sendte firmaet kopi af SKATs kvittering for afmeldt køretøj på både SMS og e-mail. Det kan vist ikke gøres hurtigere og mere effektivt.

bilskrot kbh

Alt i skønneste orden

Fik telefonisk tilbud på skrotning af bil. Kørte ud og afleverede og fik kontant afregning som aftalt i telefon. Checkede 2 dage efter om bilen var afmeldt som aftalt, og det var den. Alt i skønneste orden.

bilskrot kbh

Kan klart anbefales

Fik afleveret min bil og modtog mine penge. Alt var i orden og aftaler var overholdt. God kundeservice og smilende medarbejder. Kan klart anbefales!

bilskrot kbh