Skrot bil

Hvis du overvejer at skrot din bil, så er du havnet på den helt rigtige hjemmeside. Elite Bilskrot er Københavns bedste skrot bil service. Vi giver dig en høj skrotpræmie for at skrotte din bil og afhenter bilen gratis i hele København.

  • Vi betaler kontant for din bil
  • Vi afhenter bilen
  • Vi ordner alt papirarbejdet
skrot bilen

Elite Bilskrot bygger på tillid og god kundeservice. Vi samler på glade kunder, som vil have høje skrotpræmier og god service.

 

Om Elite Bilskrot service

Vi tilbyder Københavns bedste bilskrot service. Elite Bilskrot har gjort det nemt og hurtigt at få skrottet bilen i København. Du skal blot udfylde vores online formular, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. Hvis du er interesseret i vores tilbud, så kan vi tilbyde at afhente bilen gratis til skrot. Nemmere og hurtigere bliver det ikke.

Vigtigt når du skal skrotte bilen

Vi kan kun skrotte din bil, hvis du er den registrerede ejer af motorkøretøjet. Derfor er det vigtigt, at du medbringer registreringsattest og billede id ved handel. Hvis du ikke er den registrerede ejer af motorkøretøjet, skal ejeren være tilstede under handlen, for at vi kan udarbejde den lovpligtige skrotningsattest.

Hvis du allerede har afmeldt bilens nummerplade til SKAT, skal du huske at medbringe dokumentation for dette. Det kan du gøre ved at fremvise registreringsattesten med SKAT’s påtegning på bagsiden eller en særskilt udskrift af kvittering for afmeldingen.

Elite Bilskrot hjælper hver dag Københavnere med at skrotte deres biler. Vi skal nok hjælpe dig med at skrot bilen, og svare på alle spørgsmål du måtte have. Vi tilbyder alle vores kunder professionel bilskrot rådgivning.

skrot bilen

Skrot bilen i dag og få udbetalt en høj skrotpræmie kontant.

 

Elite Bilskrot giver Københavns højeste skrotpræmie og hjælper med alt inden for autoophug i København.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *