Skrot bilen

Overvejer du at skrot bilen? Så er du landet på den rigtige hjemmeside. Elite Bilskrot tilbyder Københavns bedste skrotpræmie for din bil. Vi betaler skrotpræmien kontant og afhenter gratis skrot bilen.

  • Vi betaler skrotpræmien kontant
  • Vi afhenter skrot bilen gratis i hele København
  • Vi ordner alt papirarbejde og giver dig professionel rådgivning
skrot bilen

Glad kunde, som har fået afhentet skrot bilen gratis og udbetalt skrotpræmien kontant.

 

Vi samler på glade kunder

Elite Bilskrot har gjort det nemt og hurtigt at skrot bilen i København. Du skal blot udfylde vores online formular og klikke send, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din bil. Vi tilbyder at afhente bilen gratis i hele København og vi sørger tilmed også for at ordne alt dertilhørende papirarbejde. Du får udbetalt din skrotpræmie kontant og skal ikke bekymre dig om noget. Vi samler på glade kunder, derfor tilbyder vi altid professionel rådgivning.

Vigtig viden hvis du vil skrot bilen

I henhold til Dansk lovgivning, er det påkrævet, at du medbringer en registreringsattest på bilen, samt billede id, som kan bekræfte, at du er ejeren af køretøjet. Skulle du ikke være den registrerede ejer af køretøjet, så skal den registrerede ejer være tilstede under handlen.

Elite Bilskrot er Københavns bedste bilskrot service. Hvis du vil skrot bilen, så udfyld vores online formular og modtag et uforpligtende tilbud. Vi skal nok rådgive dig igennem hele processen. Vi tager os af det hele, så du slipper for at bruge tid på papirarbejde.

skrot bilen

Elite Bilskrot tilbyder alt indenfor bilskrot, autoophug og autohjælp.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *