Miljøgodkendt autoophug | SKAT autoriseret motorkontor | Tlf: 72 72 72 63 | Gammel Køge Landevej 479, 2650 Hvidovre

Skrotpris-København
Elite bilskrot autoophug skrotpræmie skrotpris

Miljøgodkendt autoophug | SKAT autoriseret motorkontor
Tlf: 72 72 72 63 | Gammel Køge Landevej 479 Hvidovre

Skrotpræmie København

Vil du gerne have en høj skrotpræmie for din bil i København? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Elite Bilskrot får du altid den højeste skrotpræmie, gratis afhentning, gratis afmelding af plader, samt hurtig og professionel service.

  • Du får den højeste skrotpræmie i København
  • Du får gratis afhentning ved døren (spar 899 kr,-)
  • Du får hurtig og professionel service på dagen

Vil du gerne sende din bil til bilskrot i København? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Elite Bilskrot får du altid den højeste skrotpræmie, gratis afhentning, samt hurtig og professionel service.

Få et tilbud i dag

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din bil i dag. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 72 72 72 63.

Få et tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din bil i dag. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 72 72 72 63.

“Ringede ind og bilen blev afhentet med det samme. God skrotpræmie og virkelig god service. Jeg har brugt andre som ikke afmeldte min bil med det samme. Her skete det på stedet, og man føler sig tryg! Kan virkelig anbefales.”

Elite bilskrot autoophug skrotpræmie skrotpris

bilskrot københavn

Om vores skrotpræmie i København

Elite bilskrot autoophug skrotpræmie skrotpris

Hos Elite Bilskrot har vi gjort det nemt og hurtigt at få udbetalt en høj skrotpræmie i København. Du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside, hvorefter vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi garanterer alle vores kunder en høj skrotpræmie og formidabel kundeservice.

Hvis du er tilfreds med vores tilbud, så aftaler vi et mødested og tidspunkt for afhentningen af din bil. Afhentningen foregår ved fysisk fremmøde, hvor vi udarbejder de lovpligtige papirer og udbetaler din skrotpræmie kontant eller ved straksoverførsel. Vi er et SKAT autoriseret motorkontor og kan derfor også afmelde pladerne gratis på stedet.

Hvis du allerede har afmeldt pladerne hos SKAT, så skal du medbringe dokumentation for afmeldingen. Det kan eksempelvis være registreringsattesten med SKAT’s påtegning på bagsiden eller et særskilt dokument udleveret af SKAT i forbindelse med afmeldingen.

I henhold til dansk lovgivning, så er det et krav at du har dokumentation for at være den registrerede ejer af bilen. Derfor vil vores personale bede dig om at fremvise bilens registreringsattest og gyldigt billed-id ved fremmøde.

Vores personale er uddannet i processen og kan svare på alle spørgsmål. Uanset hvad, så skal vi nok hjælpe dig hurtigt og nemt igennem det. Kontakt os på tlf. 72 72 72 63 eller udfyldt formularen på hjemmesiden for at få et uforpligtende tilbud.

Skrotpræmie i København

Elite bilskrot autoophug skrotpræmie skrotpris

Hos Elite Bilskrot får du altid den bedste skrotpræmie og service. Du får altid gratis afhentning af bilen til døren. Fra gratis afhentning af bilen til straksbetaling af skrotpræmien. Vores personale er uddannet i at vejlede dig igennem processen og kan hjælpe dig med alle spørgsmål..

Vi er et SKAT autoriseret motorkontor og kan derfor afmelde dine plader korrekt på stedet. Vores personale udarbejder alle de lovpligtige papirer samt kvittering. Du kan vælge mellem at få udbetalt din skrotpræmie kontant eller ved straksoverførsel. Vi er altid fleksibel.

Vi har ingen mellemled eller forhandlere gebyrer. Derfor kan vi altid tilbyde den bedste skrotpris og skrotpræmie for din bil. Vi hjælper dagligt kunder med at sende bilen til bilskrot og vi kan også hjælpe dig. Gør som mere end 2000 glade kunder. Kontakt os i dag og få den bedste skrotpræmie for din bil.

Kontakt os

Tlf: 72 72 72 63
Gammel Køge Landevej 479
2650 Hvidovre

Åbningstider:
Mandag-Fredag: 09:00-18:00
Lørdag: 10-16:00
Søndag: 10:00-17:00