skrot bilen højeste skrotpræmie autoophug bilskrot skrotpris

Om Elite Bilskrot

skrot bilen højeste skrotpræmie autoophug bilskrot skrotpris

Elite Bilskrot så dagens lys tilbage i 2014. Vi følte at der manglede en skrothandler i Danmark som fokuserede på god kundeservice og høje skrotpræmier.

Derfor indførte vi som den første skrothandler I Danmark gratis afhentning og afmelding af bilen. Det alene er typisk en besparelse på mere end 1.000 kroner. Vi investerede også en stor del af vores overskud i ansættelse og uddannelse af personale til kunderådgivning.

Vores kunders tillid til os betyder alt. Når du bruger Elite Bilskrot kan du stole på at der er styr på tingene. Fra gratis afhentning ved døren og betaling på stedet til kvittering på afhentning og afmelding. Du skal ikke bekymre dig om noget. Der er styr på det.

Høje skrotpriser og god kundeservice kan virke som en selvfølge, men det er langt fra normen i vores branche. Det var derfor vi startede Elite Bilskrot i 2014 og det er derfor vi er stolte af det arbejde vi laver i dag.

Få en høj skrotpræmie for bilen inkl. gratis afhentning og afmelding

Skal bilen skrottes? Få en høj skrotpræmie inkl. afhentning og afmelding. Udfyld formularen eller ring til os på 72 72 72 63.

Elite bilskrot få en høj skrotpræmie bilFå en høj skrotpræmie
Elite bilskrot gratis afhentning af bil til bilskrotFå gratis afhentning og afmelding
Elite bilskrot skrotpris tilbud på bilFå et gratis tilbud inden for 24 timer

Hans Christian
Elite bilskrot trustpilot skrotpræmie autoophug
"Har lige skrottet min bil hos Elite Bilskrot. Fantastisk kundeservice og udbetaling med det samme. Kan varmt anbefales!"

Elite bilskrot

SKAT autoriseret og miljøgodkendt autoophug